BRASSTHONAR

 

I år har vi teke opp att eit velprøvd konsertkonsept for Herøy Brass, som går ut på at vi skal prøve synleggjere kor variert og spennande musikk som vert komponert og arrangert for brassband. Når publikum i tillegg får nyte tonane frå dei topptrente elitedivisjonsmusikerane i Molde Brass Band, reknar vi med at konsertopplevinga vert fantastisk! Vi oppmodar derfor unge og vaksne til å ta turen til Fosnavåg Konserthus søndag den 30.09.2018 kl. 16:00. Vi kan garantere eit variert repertoar med både kjende og mindre kjende nummer, til den nette sum av kr 150,- for vaksne og kr 50,- for born.

 

MOLDE BRASS BAND

Molde Brass Band ble stiftet høsten 1979, av og med musikere fra det da nedlagte Fuglset Musikkorps. Molde Brass Band er et aktivt korps, med medlemmer hovedsakelig fra Molde og Romsdal, men rekrutterer medlemmer fra hele Møre og Romsdal fylke. Korpset har flere tradisjoner som befolkningen i og rundt Molde setter pris på. På 17. mai arrangeres den offisielle festkonserten i byens storstue Bjørnsonhuset. Hver lillejulaften arrangeres en ”Stille Stund” i Molde domkirke. Dette har blitt så populært at det senere år har blitt holdt 2 konserter med til sammen opp mot 1000 tilhørere. Molde Brass Band fikk Molde Kommunes kulturpris 2017. Korpset konkurrerer i elitedivisjonen i Norgesmesterskapet for brassband, hvor beste prestasjon er tredjeplass i 2009. NM 2019 blir MBB sitt 18. år i elitedivisjonen. Dirigent: Nick Ost

HERØY BRASS

Herøy Brass har kome godt i gong etter ferien, og er klare for å levere ein god konsert til publikum. Nytt for denne sesongen er dei har fått seg ny dirigent! Det er Ines Vatne, som til dagleg jobbar som kantor i Sande og som bur på Remøya. Elles er medlemsmassa stort sett den same gode :)

"BRASSTHONAR" - denne konserten vil du ikkje gå glipp av!

VEL MØTT!!